Pénzügy, számvitel, kontrolling

Pénzügyi szolgáltató kollégát keresünk Budapesten

Munkavégzés helye: Budapest
Fizetés: Nettó 100000 - 400000 / hónap
2020. 11. 16. 15:22
Jelentkezem

Cégünk fő célja, hogy segítsen az embereknek a mindennapi pénzügyeikben olyan horderejű információkkal, melyek segítenek nekik csökkenteni a kiadásaikon. Menedzseljük az emberek meglévő szerződéseit, és megtaláljuk a legjobb pénzügyi termékeket melyeket csak a pénzügyi piac nyújt a családjuk biztonsága érdekében.

 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozunk együtt, akik szeretnek fejlődni, megfelelő mentorálás mellett profikká válni a szakmájukban, és magukévá tudják tenni életstílusunkat, és filozófiánkat.


Feladatok:

  • Meglévő, és új ügyfelekkel való kapcsolattartás, ügyféligények felderítése, és kielégítése, folyamatosan képzések általi fejlődés.

Elvárások:

  • Cégünk olyan embert keres, aki jól kommunikál, megbízható, pontos és szociális. Amennyiben úgy érzi egész életében jól kijött az emberekkel, szimpatikus volt nekik, bártan vegye fel velünk a kapcsolatot. 

Előnyök:

  • Érettségi elvárt, diploma előnyt jelent. Amennyiben régebben emberekkel foglalkozott, van menedzsmenttel kapcsolatos, vagy értékésítésbeli tapasztalata, kérjük mindenképpen jelezze.

Amit kínálunk:

  • Rugalmas, az online átállásnak köszönhetően akár 95%-ban otthonról is végezhető munka.
  • Heti 10 órától akár heti 40 órában is végezhető.
  • A cégen belüli képzések által az ember pénzügyi tapasztalatot tud szerezni, magas fizetést elérni, és különféle versenyek által plusz nyereményekhez is juthat. 
Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.