Marketing, média, újságírás, PR

Dekoratőr munkakörbe kollégát keresünk Budapesten

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Budapest III. kerület
2019. 11. 04. 10:54
Jelentkezem

Könnyű fizikai munka: Digitális nyomdai dekorációs feladatok, részben nyomtatógép kezelés

 

Munkakör: dekorációs feladatok ellátása, összedolgozás a nyomtató operátorral, kisebb részben nyomtató kezelése.

Munkák komplettírozása: képek levágása, akár keretezése, csomagolás, futárnak átadás. 

Betanítunk akár, ha fejlődőképes és érdeklődő vagy.

Vannak egyformán múló napjaink, és van, amikor egy nap tíz féle dolgot gyártunk: textilre is nyomtatunk akár, de gyártunk fotókiállitásoktól szupermarket installációig sok mindent, így a napjaid nem egyformán fognak múlni.

Ha jó vagy a manuális munkában, előmeneteli lehetőséged van a gyártás többi területét is elsajátítani photoshoptól színkalibrációig.

Ezeken és hasonló gépeken dolgozhatsz: tekercses lamináló, kasírozó asztal, hőprések, impulzusüzemű ponyvahegesztő (nem füstöl, nem büdös) az általános munkaasztal mellett.

Férfi(as) munkaerőt keresünk dekorációs feladatok ellátására, gyakorlat és jogosítvány előnyt jelent. Könnyű fizikai munka, részben álló, kisebb részben ülő. NEM raktári pakolászás, de kisebb részben ez is előfordul, a kész munkákat például segítünk az Ügyfél autójába berakni. Alkalmanként külső helyszínen dolgozunk, de nem ez a jellemző.

Bérezés: tudásfüggő. A jelentkezésdben a bérigényedet a tudásszinted elmondásával meg tudod alapozni! Természetesen be is tanitunk - 23 éve mi is a nulláról kezdtük.

Túlóra előfordul, ki is lesz fizetve.

Kis cég vagyunk, fontos a barátságos modor és hangulat.

Kapcsolat: +3670/ 61 401 66


Feladatok:

Munkakör: dekorációs feladatok ellátása, összedolgozás a nyomtató operátorral, kisebb részben nyomtató kezelése. Munkák komplettírozása: képek levágása, akár keretezése, csomagolás, futárnak átadás. Betanítunk akár, ha fejlődőképes és érdeklődő vagy. Vannak egyformán múló napjaink, és van, amikor egy nap tíz féle dolgot gyártunk: textilre is nyomtatunk akár, de gyártunk fotókiállitásoktól szupermarket installációig sok mindent, így a napjaid nem egyformán fognak múlni. Ha jó vagy a manuális munkában, előmeneteli lehetőséged van a gyártás többi területét is elsajátítani photoshoptól színkalibrációig.


Előnyök:

  • Tapasztalat, kézügyesség, jogosítvány
Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.